Графа и Мария Илиева избират българските The Pussycat Dalls

Компанията ще организира кастинг и ще избере най-талантливите момичета на България, за да създаде и промотира женска вокална група. Търсят се момичета на възраст от 18 до 25 години За тях продуцентите от Жокер Медиа предвиждат бляскава музикална кариера и цялостно финансиране от организирането и провеждането на кастинга до промотирането им - музика, текстове, аранжименти, видеоклипове и други.

Кастингът ще премине през няколко тура. Момичетата трябва да изпратят свои демо записи на две песни по свой избор, снимка и автобиография. Уникален уеб формат ще отразява целия процес от създаването на групата до нейните първи сценични изяви. Създадено е специално интернет пространство, където желаещите да участват в кастинга ще могат да качват свои MP3-ки. Всеки потребител ще може да чуе записите на кандидатките, да види техни снимки и интервюта, дори самите участнички ще могат да видят с кого се конкурират.

Едни от най-добрите български поп изпълнители, композитори, аранжори и журналисти ще прослушат получените песни и най-талантливите момичета ще бъдат допуснати до финален кастинг-концерт. Кандидатките ще покажат на живо музикалните си умения пред жури, в състава което влизат Мария Илиева, Графа, Вики и Десо от Мастило, Стефка Уникян, Живко Петров, Найден Андреев и др.

източник:
jokermedia.net
{START_COUNTER}