Група 032 - Смяна в движение

Между подготовката за пътуването си до Китай, участията из страната и работата по новия си сингъл, се наложи 032 да направят много важна и отговорна подмяна в състава си 

Умувайки как, къде и кога да обявят конкурс и кастинг за избор на нов член, продуцентите и 032 трябваше да изпълнят договорите си за концертни участия. Това наложи спешно да се включи нов човек макар и с временен статут. След вътрешен кастинг, момчетата, екипът им и няколко техни приятели и колеги, сред които Хилда Казасян, Графа, Любо (екс ТЕ), избраха новото попълнение в групата. Така изборът падна върху Лазар. Последваха репетиции и първи съвместни участия. С две думи Лазар бе хвърлен в дълбоката вода и макар със статут на временно пребиваващ се оказа, че той може да плува. В крачка момчетата се опознаха и се харесаха и след турнето им в Китай, където ги водеше продуцента им Атанас Янкулов, „временно” стана постоянно. Лазар издържа необявеният конкурс и бе избран.

Лазар Вълчев е на 18 години. Както и останалите момчета, той се занимава с музика и пеене от 3 годинишен. През годините е печелил много национални и международни конкурси, като някои от тях са: Изпълнител на 2006 година в годишната класация на “Хит-1”. Лазар е познат и като водещ на “Хит-1”, както и от кастинга за риалити формата Мюзик Айдъл, където стигна до финала. Тази година завършва музикалното си образувание в родния си град – Пазарджик.

Може би вече се питате мястото на кого от момчетата заема Лазар. Е това е Боби, който още преди 3 месеца отправи към продуцентите си от „Старс Рекърдс” неочаквана молба за освобождаването му от групата. След като бяха обсъдени различни варианти за прекратяване на договора, той бе официално прекратен. Двете страни отчетоха успешната си съвместна работа, пожелаха си бъдещи успехи и всеки пое по своя път. Раздялата на момчетата с Боби мина без скандали, така характерни за бранша. Те остават приятели и продължават да се виждат, когато имат възможност.

За Китай 032 заминаха заредени с много амбиция, хъс и в нов състав. Те представиха страната ни на един от най-големите музикални фестивали в света – “Nanning International Folk and Pop Songs Festival”. След дългото и изморително пътуване, продължило 16 часа, момчетата от група 032 имаха само един ден за адаптация. През втория ден от пребиваването си в Китай , те осъществиха и първият си концерт пред около 10 000 души. Публиката прие изключително добре песента им Дай ми знак. Последваха още 3 концерта на различни места в града, както и концерт провел се в най-голямото студио на телевизията NNTV, излъчен в пряко предаване. Нашата група бе единственият участник представил се с 2 изпълнения, пожелани от организаторите на фестивала. Медийният интерес към 032 бе огромен. Освен зa NNTV те дадоха интервюта за още няколко китайски телевизии и радиа. В два последователни дни местната телевизия на Нанинг излъчи интервю и част от концерта на 032 в централните си новини, като пожелаха дори да излъчват клиповете им. Именно в Китай те изпяха за пръв път и новият си сингъл, който е все още демо вариант и тепърва предстои записването му. Сега момчетата гледат напред, предстоят им записи, фотосесия, снимки на нов клип, работа по дебютният им албум както и много концерти и участия. Очаквайте новият сингъл на новите 032 скоро!

източник:
pop.bg

 





{START_COUNTER}