Графа - бъдещи планове

Дни преди финалния концерт на Графа в София, ви предлагаме последна част от интервюто му за pop.bg. На всички негови почитатели бе предоставена възможността да спечелят билет за концерта като отговорят на следния въпрос: През кои градове премина турнето на Графа тази година? Първи с верни отговори се отзоваха Борислава Проданова, Даниела Стефанова, Роси Славчева и Владислава Трифонова. Честито на печелившите!

Ето и какво сподели Графа относно бъдещите си планове:

Кога ще направиш нов албум?

Догодина, дай боже.

Какво би правил вместо турне?

Не знам.

Какви са дългосрочните ти планове?

В рамките на половин година си правя някакви планове и то само в професионален аспект. В личен план, не знам...

А в следващите 6 месеца?

Клип за Лабиринт от спомени и турнето – до края на година това са нещата. Отделни концерти извън турнето. За догодина – не знам. Сигурно известно време ще се скрия – да си почина аз и пространството да си почине от мен.

Ако не беше музикант, щеше да си...?

Нямам идея. С друго не мога да се занимавам. Затова може би развих различни неща в музикално отношение, затова направих звукозаписно студио, където освен че правя музика, съм и тон-режисьор. Концентрирал съм се в различни направления на музиката. Дори да преостановя пеенето, няма да спра да се занимавам с музика... Може би ако не се беше стекъл така живота ми, щях да мога да правя и други неща.

източник:
pop.bg
{START_COUNTER}