Ваня Щерева e вокал на Matchpoint

„Тук е” е първият видеоклип на групата Matchpoint. Той е заснет в 2 снимачни дни, използвани са 5 локации.  Видеото няма конкретна история, само наченки на такава. Бърз монтаж, смело снимане.

Той е заснет в 2 снимачни дни, използвани са 5 локации. Видеото няма конкретна история, само наченки на такава. Бърз монтаж, смело снимане.

Визията на Ваня Щерева, която е вокал на „Matchpoint” и повече няма да се изявява като солов изпълнител, няма много общо с досегашните й лица. Това е и първото видео, за което певицата не измисля сценария и стайлинга.

Цялата концепция оформя друг поп-изпълнител - Руши Видинлиев, който влиза и в ролята на режисьор.

„Все едно е американски!” – това са първите думи на всеки, гледал видеото за първи път. Бързите кадри, нестандартният поглед на оператора Александър Крумов и средата, в която са поставени Ваня и момчетата от групата, наистина правят така, че клипът не изглежда като заснет в кв. Дружба. Истината е, че в сниман точно там.

След това видео ви предстои да свикнете със следните неща:
1. Да говорите в множествено число на Ваня Щерева, когато я питате за музикалните й занимания, защото вече е заедно с още четирима човека.
2. Да замените нейното име с името „Мачпойнт”.

Съставът на групата е:
Ваня Щерева – вокал
Юрий Божинов – бас
Борис Радилов – виолончело
Христо Ангелов – китара
Явор Сидеров – барабани.

източник:
sme.bg




{START_COUNTER}